MeteoBanyoles
 VOLTA A L'ESTANY DE BANYOLES A PEU
www.meteobanyoles.com 

VOLTA A L'ESTANY DE BANYOLES A PEU


Per fer la volta a l'estany de Banyoles a peu, si agafem el camí que està perfectament delimitat i senyalitzat, farem 6.280 metres. Aquest és el recorregut total i complet, i el podem fer caminant a pas viu i sense còrrer en 70 minuts.

Volta a l'estany de Banyoles a peu
En el plànol de dalt, sobre la base de l'original de l'Ajuntament de Banyoles, des de MeteoBanyoles hem sobreimpressionat els parcials cada 500 metres. Començarem davant de l'Oficina de Turisme de l'Estany (Pesquera 10) on situarem el quilòmetre 0 i agafarem el camí cap a l'esquerra fins completar tota la volta a l'estany de Banyoles i tornar al mateix lloc, al cap de 6.280 metres.

També hi ha una segona possibilitat d'agafar la drecera de la zona de la Draga i així rebaixar la distància per sota dels 6 quilòmetres, però no és gaire recomanable perquè ens perdríem de gaudir del Cap de Bou i passar per un bon grapat de pesqueres.

Aquestes són algunes de les vistes que podrem disfrutar tot fent la volta a l'estany de Banyoles a peu:

Oficina de Turisme de l'Estany Prop dels Desmais Font del Vilar
Barques prop de l'Oficina de Turisme de l'Estany Arbre blanc en el paratge dels desmais La font del Vilar a tocar de l'estanyol

Torre d'arribada Prop dels Banys Vells Nenúfars de l'estany de Banyoles
Des de la torre d'arribada del camp de regates Entre el Club Natació Banyoles i els Banys Vells Nenúfars prop d'acabar la volta a l'estany